Îmbrăcăminte

5 combinații la modă cu geaca de blugi

Geaca de blugi este una din piesele de îmbrăcăminte care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei. Este foarte versatilă, sunt o mulțime de combinații vestimentare posibile și să nu uităm faptul că geaca de blugi se poate purta în toate anotimpurile. În acest context, părerea mea este că geaca de blugi este întotdeauna o achiziție inspirată.

Anul acesta se poartă foarte mult geaca de blugi cu diverse aplicații (ex. broderii, petice), fără însă ca geaca de blugi simplă să piardă foarte mult teren. Aceasta va fi întotdeauana în tendințe, astfel că vă recomand să aveți cel puțin o astfel de geacă pregătită pentru sezonul acesta. Modelul pe care îl vom folosi noi în continuare este unul foarte drăguț pe care-l puteți achiziționa de la acest magazin online.

Care sunt cele mai interesante combinații vestimentare cu geaca de blugi?

Întotdeauna mi-a plăcut combinația cu rochie lejeră, scurtă și încălțăminte sport-casual, ca în imaginea de mai jos. Este o combinație proaspătă, tinerească, comodă și merge purtată în mai multe ocazii. Rochia poate fi uni, cum este cazul nostru acum, însă de multe ori eu combin geaca de blugi cu rochii scurte înflorate, din material vaporos, iar efectul vizual este unul foarte plăcut.

Vezi cum se poate combina geaca de blugi

Rochia din combinația de mai sus o puteți găsi aici, iar minunații teniși John Galliano care completează ținuta îi puteți achiziționa de aici.

O altă combinație foarte ușor de realizat este cu fustă midi, largă, tricou alb simplu și teniși albi. Obțineți astfel o ținută curată, proaspătă și foarte drăguță, iar produsele din imaginea de mai jos le găsiți la acest magazin online.

Combinatii frumoase cu geaca de blugi de dama

Pentru următoarea combinație am schimbat fusta cu o pereche de blugi, păstrând tricoul și tenișii, iar rezultatul este unul mai mult decât satisfăcător.

Dacă vă plac pantofii cu toc, nu este cazul să-i ocoliți, chiar și atunci când purtați o geacă de blugi. Puteți găsi combinații interesante, atât cu pantaloni, cât și cu fustă. Iată, mai jos ce vă propunem noi în acest sens, ajutându-ne de obiecte vestimentare de la acest magazin:

Astea sunt recomandările noastre, vă urăm cumpărături inspirate și așteptăm cu drag și părerile voastre!

Scrie un comentariu